برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد

البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد استاندار البرز گفت: به منظور ارتقای شاخص‌های زیست‌محیطی، کاهش آلاینده‌های جوی و صیانت از سلامت عمومی، از روز هفدهم مهرماه، روز‌های پنجشنبه در دستگاه‌های اجرایی استان تعطیل و فعالیت کاری به‌صورت دورکاری اجرا خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 05
کد خبر: ۲۹۰۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «مجتبی عبداللهی» اظهار داشت: با توجه به بررسی‌های انجام‌شده و در راستای تحقق راهبرد‌های کلان در حوزه مدیریت هوشمند مصرف انرژی و بهبود وضعیت زیست‌محیطی، تصمیم بر آن شد که روز‌های پنجشنبه در استان البرز به‌صورت دورکاری اعلام شود.

وی افزود: این تصمیم با هدف کاهش تردد‌های درون‌شهری، کاهش مصرف انرژی، کنترل آلودگی هوا به‌ویژه در فصل سرد و حمایت از سلامت خانواده‌ها، به‌ویژه بانوان شاغل و فرزندان آنان اتخاذ شده است.

استاندار البرز با اشاره به رعایت ضوابط قانونی ساعات کاری گفت: برابر قانون، ساعات کاری کارمندان دولت باید در طول هفته ۴۴ ساعت باشد.

عبداللهی اضافه کرد: بر اساس این مصوبه، تمام دستگاه‌های اجرایی مشمول طرح موظف هستند در روز‌های پنجشنبه به‌صورت دورکاری فعالیت کنند.

وی بیان داشت: این طرح شامل دستگاه‌های امدادی، خدمات‌رسان و عملیاتی نظیر اورژانس‌ها، مراکز درمانی، امداد جاده‌ای، ایستگاه‌های آتش‌نشانی، نیرو‌های نظامی و انتظامی نمی‌شود.

عبداللهی ادامه داد: برای بانک‌ها نیز شیفت‌بندی ویژه‌ای در نظر گرفته شده و قوه قضاییه نیز به‌زودی تصمیم جداگانه خود را در این خصوص اعلام خواهد کرد.

استاندار البرز با اشاره به امکان بازنگری در این تصمیم گفت: این طرح تا اطلاع ثانوی اجرا خواهد شد و در صورت نیاز، با هماهنگی دولت و ارزیابی‌های جدید، تصمیمات تکمیلی اعلام می‌شود./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار